ModernMSPDay

Modern MSP Day
Sponsors

Hoofdsponsor

Pax8 simplifies the way organisations buy, sell, and manage cloud solutions.

Pax8 provides consolidated billing, automated provisioning, and industry-leading PSA integrations. Our technology is backed by 24/7 support, deep expertise, and resources to grow your cloud business.

Seamless PSA integrations
The Pax8 Marketplace seamlessly integrates with industry-leading PSA tools, enabling you to browse products, place orders, update seat counts, manage and import company data, automate provisioning, and customise billing agreements — all from the comfort and convenience of your favourite PSA tool.

Hoofdsponsor

Als wereldwijde leider in de IT technologie heeft Ingram Micro continu te maken met een veranderende markt. Technologie speelt een steeds grotere rol. 

Trends als Virtual Reality, Drones, Cloud en 3D printing hebben een enorme impact op de markt maar ook op het dagelijks leven. Ingram Micro is ervan overtuigd dat technologie een steeds grotere rol speelt in het dagelijks leven. De visie richt zich er dan ook op om de belofte van technologie te realiseren. Deze belofte wordt waargemaakt samen met de leveranciers en resellers.

Ingram Micro maakt door middel van innovatie en technologische vooruitgang het mogelijk haar resellers zo goed mogelijk te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Als business partner heeft Ingram Micro een onmisbare plek ingenomen en is de meest gewaarde schakel tussen haar leveranciers en klanten, resulterend in een meetbare bijdrage aan groei en winstgevendheid. Ingram Micro heeft met ongeveer 80% van alle dagelijkse IT producten te maken, zoals jouw smartphone, tablet en opslag in de Cloud.